Florin Talpan nu-l iartă pe Ilie Năstase. Atac dur la fostul tenismen: ”Să ia taxiul după petreceri. Știe de ce”

de: Beatrice Dumitru
16 05. 2024

Ilie Năstase (77 de ani) a fost marea surpriză a celor de la FCSB pentru festivitatea de premiere, care a avut loc la finalul partidei cu CFR Cluj. Legendarul tenismen l-a ironizat pe Florin Talpan la petrecerea de titlul a roș-albaștrilor, însă juristul de la CSA Steaua nu l-a iertat și i-a dat o replică acidă.

Cum l-a ironizat Ilie Năstase pe Florin Talpan

Ilie Năstase a fost prezent pe Arena Națională după FCSB – CFR Cluj, când roș-albaștrii au primit trofeul și medaliile de campioni. Fostul mare tenismen a apărut îmbrăcat în uniforma de general și i-a fost oferită o medalie. După fiesta de la stadion și după parada de pe străzile Bucureștiului, în care jucătorii au fost plimbați într-un autocar descoperit, petrecerea a continuat într-un club din Capitală.

Ilie Năstase a fost și el invitat la chef și nu a ratat ocazia să-l ironizeze pe Florin Talpan, juristul clubului CSA Steaua. ”Am venit să-l enervez pe tovarășul Talpan, pentru că e subordonatul meu”, a spus primul lider ATP.

Ilie Năstase la Arena Națională, la petrecerea de titlu a FCSB-ului / Foto; Profimedia

Reacția acidă a lui Florin Talpan

Florin Talpan nu i-a rămas dator lui Ilie Tănase și i-a dat o replică acidă, după ce Curtea de Apel a dat motivarea pentru decizia prin care a stabilit că Steaua deține palmaresul din perioada 1947 – 1998 și că FCSB nu are drept de a folosi în scopuri comerciale sau sportive palmaresul din intervalul 2003 – 2017.

Vezi și: Gigi Becali îl „terorizează” pe Florin Talpan cu mesajele. „Noapte bună, vise plăcute, puricii să te sărute”

””Părerea acestuia despre mine nu are importanță, cu atât mai mult cu cât acesta nu este ofițer de carieră!

Toată lumea ştie că acesta nu a respectat legea, fiind condamnat penal la pedeapsa de 9 luni şi 10 zile de închisoare cu suspendare şi amânare a executării acesteia pentru că a condus băut, şi din păcate continuă să nu o respecte atunci când, îmbrăcat în uniformă militară susţine că fcsb este Steaua, deşi cunoaşte foarte bine pronunţarea instanţelor române în legătură cu acest aspect!

Ar fi de preferat că de acum încolo, să ia taxiul după petreceri! Ştie el de ce!”, a scris Florin Talpan pe pagina de Facebook.

Ce a spus Florin Talpan despre FCSB după demersurile făcute pentru a juca în Ghencea

În perioada din vară, când FCSB va juca în preliminariile europene, Arena Națională va fi indisponibilă din cauza altor evenimente extrasportive. De aceea, oficialii roș-albaștrilor au făcut demersurile pentru ca echipa să evolueze în Ghencea, însă Florin Talpan se opune vehement.

Acesta nu acceptă ca echipa lui Gigi Becali să joace pe stadionul pe care-și dispută jocurile de acasă CSA Steaua.

Vezi și: FCSB a pierdut procesul cu Steaua pentru marcă. Florin Talpan râde de Gigi Becali: „Avocatul lui a pierdut din nou în fața mea”

”Vrea ne fure palmaresul și nu are ce căuta în Ghencea. Atât timp cât FCSB e o echipă care are sediul în satul Mogoșoaia și e înființată în 2003, eu cred că lucrurile sunt foarte clare, nu are ce căuta în Ghencea. Este o echipă oarecare fără niciun palmares”, a spus, recent, Florin Talpan.

  • FCSB a mai evoluat pe noua arenă din Ghencea de trei ori: împotriva celor de la CFR Cluj, victorie cu 1-0, cu norvegienii de la Nordjaelland, scor 0-0, și cu Universitatea Craiova, pe care a învins-o cu 3-0.